Eventkalendern

Är du nyfiken på läsutveckling, att arbeta med data som stöd för dina beslut eller bara vill veta mer om Lexplore så har du möjlighet att träffa oss på flera platser under året. Du kan till exempel vara med på våra seminarier och webbinarier eller komma till någon av de mässor vi är med på. Finns det ingen tid eller plats som passar erbjuder vi alltid webbaserade möten på en tid som passar dig.


Höst och vinter 2019

Alla kan bli läsare – seminarium och mingel med Barbro Westlund

10 oktober, kl. 16.00
Fleminggatan 20, Stockholm

Alla kan bli läsare är temat för Dyslexiveckan 2019. Det vill vi gärna uppmärksamma och bjuder in till ett seminarium med mingel. Barbro Westlund, en av Sveriges främsta läsforskare och högaktuell med den nya onlinekursen Aktiv läskraft, är på plats och pratar läsning och läsutveckling. 

Seminariet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat så anmäl dig idag!

Mer info och anmälan

Edtech Sweden 2019

23-24 oktober
Älvsjömässan, Stockholm

EdTech Sweden är ett initiativ och en mötesplats som verkar för att Norden ska säkra en global tätposition inom edtech, en av världens snabbast växande branscher. Här delas best practice och nya digitala lösningar som främjar lärande. Mötesplatsen är en kombination av konferens, utställning och nätverkande.

Anmäl dig här


 

Från bloggen

Blogg

Lärare

Inspirera till läsning genom läsning

Östtegs skola i Umeå vann Lexplores sommarutmaning. Priset var en uppsättning böcker från Hegas förlag där eleverna får välja och vraka från hela katalogen. Grattis! Anneli Söderberg, lärare i åk [..]

Blogg

Lärare

Sommarlovstappet

När eleverna kommer tillbaka efter ett långt sommarlov kan det ibland kännas som att de glömt precis allt de lärt sig under det förra läsåret. Är du dessutom Lexplore-lärare kan [..]