Eventkalendern

Är du nyfiken på läsutveckling, att arbeta med data som stöd för dina beslut eller bara vill veta mer om Lexplore så har du möjlighet att träffa oss på flera platser under året. Du kan till exempel vara med på våra seminarier och webbinarier eller komma till någon av de mässor vi är med på. Finns det ingen tid eller plats som passar erbjuder vi alltid webbaserade möten på en tid som passar dig.

Boka en kort online-demo och se hur Lexplore skulle kunna bidra till en bättre läsutveckling för eleverna på din skola.

Boka demo 


Höst och vinter 2019

Next Level

6 november
Viktor Rydbergs gymnasium, Stockholm

Next Level är ett nätverksforum för beslutsfattare inom skola där inspirerande föreläsningar, skolledarpresentationer, diskussion och nätverkande är nyckelkomponenter, allt i syfte att utveckla sin skolorganisation med hjälpa av digitaliseringens möjligheter.

Avsändare för Next Level är grupp innovativa företag inom Edtech som vill utmana beslutsfattare att våga tänka nytt och nyttja potentialen med digitaliseringen för att nå sina mål, och arbeta vidare med sin digitala transformation.

Anmäl dig här

 

Kvalitetsmässan

14 november
Svenska mässan, Göteborg

Möt oss på Kvalitetsmässan i Göteborg den 12-14 november. Vi finns på plats på Smartare samhälle och Bo Kristoffersson, tidigare skolchef och nuvarande Nordenchef på Lexplore, berättar tillsammans med Sara Shamekhi om fyra kommuners väg till ökad likvärdighet och måluppfyllelse.

Till Kvalitetsmässsan


 

Från bloggen