Eventkalendern

Är du nyfiken på läsutveckling, att arbeta med data som stöd för dina beslut eller bara vill veta mer om Lexplore så har du möjlighet att träffa oss på flera platser under året. Du kan till exempel vara med på våra seminarier och webbinarier eller komma till någon av de mässor vi är med på. Finns det ingen tid eller plats som passar erbjuder vi alltid webbaserade möten på en tid som passar dig.

Boka en kort online-demo och se hur Lexplore skulle kunna bidra till en bättre läsutveckling för eleverna på din skola.

Boka demo 


Höst och vinter 2019/Vår 2020

SETT-dagarna

21-23 april
Kistamässan, Stockholm

SETT-dagarna är en välbesökt mässa för dig inom skolvärlden. Här möter du kollegor, läromedelsförlag, ny teknik och kan vara med på spännande föreläsningar och seminarier. Under SETT 2020 är vi på plats med en monter större än någonsin.

Save the date!

 


 

Från bloggen

Blogg

Digitalisering

Liber och Lexplore inleder samarbete

Liber och Lexplore inleder samarbete för att hitta integrerade lösningar som underlättar undervisning och läsutveckling i klassrummen. Genom ögonrörelsemätning och AI-screening i kombination med det forskningsbaserade Stjärnsvenskabiblioteket, får elever rätt förutsättningar att främja sin läsförmåga.

Blogg

Föräldrar

Att jobba med läsning hemma

Att lära sig läsa är en komplex process som för en del barn går nästan omärkligt medan andra får kämpa lite mer. Oavsett var ditt barn befinner sig i utvecklingen [..]