Jobba hos oss

Du kommer att ha gjort världen till en lite, lite bättre plats när du går hem från jobbet. Fler barn kommer att kunna läsa tack vare dig och du har gjort lärarnas vardag lite enklare. Det är inte så illa!

Oavsett vem du är på Lexplore så kommer du att ha gjort världen lite, lite bättre varje gång du går hem från jobbet. Det spelar ingen roll om du har grottat ner dig i ekonomin, utbildat medarbetare på en skola, skrivit en pedagogisk planering eller dresserat en algoritm.

Ok, just det kanske du inte får jobba med men du får definitivt jobba med spjutspetsteknik och på ett företag som vinner priser för vad vi gör. Även om vi alla har olika kompetens på Lexplore så förenas vi i engagemanget för skolan. Vår gemensamma drivkraft är att alla barn ska få en chans att lära sig att läsa. Det är därför vi arbetar på Lexplore.

Som du nog förstår styrs vi av våra värderingar utan att ha skrivit en enda värdegrundsplattform. Men vi har en. Vi skrev ner vad vi tror på på ett blädderblock. Det behöver inte vara svårare än så. Vi tror på mångfald och en heterogen arbetsplats. Vi tror på öppenhet och ärlighet och vi tror på att respektera, utmana och uppmuntra varandra. Varje dag.

Just nu söker vi inte aktivt efter nya medarbetare men vi befinner oss i ständig utveckling så imorgon kanske det ser annorlunda ut.

Så, fyll i kontaktformuläret så kan vi väl hålla kontakten framöver?

Ja, jag vill gärna hålla kontakten!

Senaste nytt från bloggen

Digitalisering

Tomatsåsen som en algoritm

Vad är en algoritm? Begreppet algoritm har blivit populärt de senaste åren i och med att de används för till exempel styrning av nyhetsflöden i sociala medier, automatisk börshandel och [..]

Blogg

Lärare, Skolledare

Intensiv lästräning för bästa resultat

  Lexplore Intensiv är ett material för intensiv lästräning. Metoden är baserad på forskning från bland annat Göteborgs universitet där man kunnat visa att intensivträning för att förbättra läsförmågan ger [..]