Partners

Vi hade inte varit där vi är idag om vi inte hade haft våra samarbetspartners – från Karolinska institutet där allt började till Microsoft och Tobii som levererar mjuk- och hårdvaran som ligger till grund för eye trackingen och molnlösningen.

Unikum

Unikum är lärportalen som samlar de bästa leverantörerna från varje kategori. Tack vare vårt samarbete med Unikum kan du som lärare ta del av Lexplores lektionsplaneringar som är speciellt framtagna av vår speciallärare och läsutvecklare.

Till Unikum

Karolinska Institutet

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står KI för den enskilt största andelen av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Forskningen som ligger till grund för Lexplores metod är utförd på Marianne Bernadotte Centrum, som är en del av Karolinska Institutet.

Till KI

 Microsoft

En av världens största IT-företag är också leverantörer av Azure. Den molnlösning som Lexplore använder för att få en säker, stabil och smidig lösning över hela världen.

Till Microsoft

Tobii

Tobii är ett världsledande på eyetracking-teknik och det företag som levererar våra eye trackers. 

Till Tobii

Atea

ATEA är en av nordens största leverantörer av IT-tjänster och produkter till skolan. Atea är återförsäljare av Lexplore.

Till Atea

 

 

 

Från bloggarkivet

Blogg

Digitalisering

AI och rollen i samhället

AI är varken en utopi eller dystopi utan en faktisk del av din vardag redan idag och det är en del som ökar. Anledningen? AI kan helt enkelt göra saker [..]

Sagt om oss